Spring naar inhoud
Mijn TKP

Versterk de zelfredzaamheid

Onze visie op klantbediening

In alle contacten die we met deelnemers en werkgevers hebben, helpen we ze zo goed en persoonlijk mogelijk. Daar halen we alles voor uit de kast. Slimme selfservice, intuïtieve websites, data-analyse én bovenal: goede pensioenspecialisten, die weten waar ze het over hebben.

Goede service – ofwel klantbediening – is de basis onder een sterke relatie tussen uw deelnemers of werkgevers en u. En het is meer dan alleen een prettige beleving: met echt goede klantbediening stelt u uw deelnemers en werkgevers in staat eenvoudig de juiste pensioenkeuzes te maken. Om zelfredzaam te zijn.

Combinatie van 3 elementen

Onze klantbediening voelt persoonlijk, is laagdrempelig – easy in gebruik – en zet deelnemers in beweging. Dat kunnen we u beloven dankzij een integrale aanpak, waarin 3 belangrijke elementen samen de voedingsbodem vormen. Slimme selfservice op onze intuïtieve websites, data-analyse voor een rijk klantbeeld en kundige pensioenspecialisten aan de frontoffice.

‘We combineren slimme selfservice, data-analyse en kundige pensioenspecialisten’

Los van elkaar zouden we met die elementen niet het gewenste resultaat bereiken. Stel, we hebben de beste mensen, maar niet de juiste data – dan is een persoonlijke benadering met een passend advies nog altijd lastig te geven. Of we geven ze goed advies, maar ze kunnen de benodigde taak niet voltooien omdat ze hun weg op de website niet kunnen vinden. Door de 3 elementen in een integrale aanpak te combineren, bereiken we wél het gewenste resultaat.

Slimme selfservice

Als deelnemers of werkgevers op hun fondswebsite komen om een taak uit te voeren, dan zorgen wij dat ze dat zo makkelijk mogelijk kunnen doen. We verfijnen en verbeteren de online diensten op die websites daarvoor steeds verder. Dat de websites zo intuïtief en makkelijk in gebruik zijn, komt doordat het design goed doordacht is.

Design bedoelen we hier in brede zin – als een combinatie van goede vormgeving, slimme interactie en de juiste content. En komen mensen er toch niet uit, dan zien ze altijd de mogelijkheid in beeld om persoonlijk contact te zoeken. Via e-mail, telefoon, livechat of beeldbellen.

Video: Pensioen digitaal regelen

Rijk klantbeeld

Op de fondswebsites verzamelen we via verschillende meetpunten data over gebruik en mogelijke knelpunten. Deze combineren we met data vanuit de frontoffice en met data die we al hadden, in één kennisbank. Zo ontstaat een steeds rijker klantbeeld. Daarmee kunnen onze pensioenspecialisten aan de frontoffice makkelijk en gericht inspelen op de vragen van deelnemers of werkgevers.

Kundige specialisten

Die specialisten zijn nieuwsgierig en bedreven in de juiste vragen stellen. Daar selecteren we ze op. We trainen en coachen ze, onder meer met het ‘contactmodel’. Dit model geeft houvast bij het achterhalen van de vraag én de achterliggende behoefte van de beller. En dankzij de data uit onze systemen hebben zij ook de informatie om de juiste vervolgvragen te stellen. 

Sterke relatie

Met onze integrale aanpak versterken we uw relatie als pensioenuitvoerder met uw deelnemers en werkgevers. Bent u benieuwd hoe dat voor uw organisatie zou kunnen werken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, we vertellen u graag meer.