Spring naar inhoud
Mijn TKP

De toekomst begint vandaag

Strategie

Willen we mensen vertrouwen geven in hun pensioeninkomen straks, dan begint ons werk vandaag al. Door nu pensioen zo eenvoudig mogelijk te maken, kunnen deelnemers en hun werkgevers zich verzekeren van een financieel gezonde toekomst. Daar is onze strategie op gericht.

Actief voor verschillende soorten klanten

We werken voor verschillende soorten klanten, van verschillende groottes. Voor pensioenfondsen, zoals opf’en, bpf’en, een apf, en voor andere uitvoerders, zoals een ppi en een verzekeraar. Daardoor zijn wij bedreven in het uitvoeren van allerlei soorten regelingen en de dienstverlening daaromheen. Die breedte willen we vasthouden. Samen met onze schaalgrootte.

Schaalgrootte om verder te innoveren

We zijn én blijven één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Dat stelt ons in staat om met gestandaardiseerde producten en diensten te werken die voor al onze klanten inzetbaar zijn. Denk aan de pensioenplanner of de Mijn omgeving op de deelnemerswebsite. Zo stimuleert schaalgrootte niet alleen innovatie, maar houdt het ook de kosten laag. De producten kunnen we eventueel aanpassen of uitbreiden met maatwerk.

En dat doen we bovenal sámen

Onze klanten nemen we waar mogelijk mee in de opstart en (door)ontwikkeling van onze dienstverlening. Via veel 1-op-1 contacten en in diverse bijeenkomsten, zoals een Raad van Advies die helemaal uit klanten bestaat, houden we de lijnen met onze klanten zo kort mogelijk. Zodat niet alleen voor uw deelnemers en werkgevers geldt: Pensioen made easy. Maar ook voor u.

Onze strategie in 6 speerpunten

  1. We willen een top 3-speler zijn en schaalgrootte behouden in een consoliderende markt.
  2. We hechten aan een intensieve samenwerking en continue dialoog met onze klanten, ook als strategisch kennispartner.
  3. Om pensioen eenvoudig te maken combineren we online en persoonlijke service voor deelnemers en werkgevers.
  4. We blijven ons digitale pensioenplatform verbeteren en vernieuwen. Zo passen we het aan op nieuwe wetgeving en gaan we beheerst over naar de cloud.
  5. We automatiseren onze processen verder en werken met gestandaardiseerde producten om kosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden.
  6. Om onze mensen betrokken en aan boord te houden, investeren we in onze aantrekkelijkheid als werkgever.