Spring naar inhoud
Mijn TKP

Pensioen made easy

Dit is TKP

TKP is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Zo'n 4 miljoen deelnemers en 17 pensioenuitvoerders vertrouwen op onze dienstverlening. Onze 1.000 specialisten werken dagelijks aan het beste digitale pensioenplatform. Prettig kennis te maken.

Easy

Om een complexe wereld – de pensioenwereld – te vereenvoudigen, is durf nodig. Lef. Wij dagen elkaar daarom dagelijks uit verder te denken. Ons af te vragen wat beter kan, zodat onze dienstverlening nóg beter en eenvoudiger wordt. Voor onze klanten, voor deelnemers die pensioen opbouwen of ontvangen, en voor hun werkgevers. Niet voor niets zeggen we: pensioen made easy.

Ambitie

Onze ambitie is het bieden van het beste digitale pensioenplatform. Een platform dat eenvoudig, laagdrempelig en toekomstbestendig is, zodat deelnemers makkelijker dan ooit verantwoorde keuzes kunnen maken voor een financieel gezonde toekomst. Wij geloven dat inzicht vandaag morgen vertrouwen geeft. Dat is wat onze 1.000 specialisten drijft, iedere dag weer.

Klanten

Wij werken voor verschillende soorten pensioenuitvoerders. Onze klanten zijn bedrijfstak- en ondernemingspensioenfondsen (bpf’en en opf’en), premiepensioeninstellingen (ppi’s) en – sinds 2016 – ook een algemeen pensioenfonds (apf). Zo werken we indirect voor zo'n 4 miljoen Nederlanders – van tuinder en beveiliger tot chauffeur en ICT’er.