Spring naar inhoud
Maak klantcontact persoonlijk

Video­gesprekken

Complexe zaken zoals pensioen bespreken mensen het liefst face-to-face met een expert. Tegelijk vinden ze het fijn om zo’n gesprek gewoon vanuit hun eigen vertrouwde omgeving te voeren. Met Videogesprekken maakt u het mogelijk.

Met Videogesprekken biedt u deelnemers en werkgevers een makkelijke en veilige extra contactmogelijkheid. Zij kunnen vanuit de eigen omgeving een videogesprek voeren met hun pensioenconsulent. Dat scheelt tijd, reiskilometers en gedoe. En door het scherm te delen, kan de consulent deelnemers bijvoorbeeld aan de hand nemen door hun pensioenplanner.

‘Tijdens de coronacrisis bleken videogesprekken een mooie vervanging van spreekuren en bezoeken op locatie: individueel, interactief én laagdrempelig. Maar ook toen fysieke bijeenkomsten wél weer mogelijk waren, zagen we een stijgende lijn in het aantal videogesprekken. Ze voorzien dus duidelijk in een behoefte van onze deelnemers’

BPL Pensioen

Videogesprekken zoals u wilt

Videogesprekken levert ook ú veel op. U verstevigt de band met werkgevers en deelnemers. U zet Videogesprekken helemaal naar eigen wens in én u kunt uw eigen huisstijl erop toepassen. Met de handige tools voor planning, boeking, feedback en analyse organiseren deelnemers of consulenten de gesprekken eenvoudig.

Wij vertellen u graag meer

Wilt u weten of onze dienst Videogesprekken iets voor u is? Of gewoon vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met uw accountmanager. Hij of zij helpt u graag. Nog geen klant van ons? Mail dan naar:

Daarom Videogesprekken van TKP

 • Veelgebruikt in financiële sector

  Duurzame oplossing voor veel banken en verzekeraars van marktleider in Nederland

 • Makkelijk in gebruik

  Werkt eenvoudig op laptop, tablet en telefoon, met 1 simpele link

 • Hoge klantwaardering

  Gebruikers waarderen videogesprekken met een 9,4

 • Direct inzicht

  Inclusief handige tools voor planning, boeking, feedback en analytics

 • Op maat voor u gemaakt

  Presentatie kan helemaal in uw huisstijl

 • Veilig en gecertificeerd

  ISO 27001-gecertificeerd en versleutelde (AES-256) dataopslag in Europa

Interesse in Videogesprekken?

Wilt u weten of onze dienst Videogesprekken iets voor u is? Of gewoon vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met uw accountmanager. Hij of zij helpt u graag. Nog geen klant van ons? Mail dan naar:

Zo versterken we zelfredzaamheid

We combineren slimme selfservice, intuïtieve websites, data-analyse én goede pensioenspecialisten. Zo versterkt u bovendien uw relatie met uw deelnemers en werkgevers.

‘Videogesprekken zijn helemaal naar eigen wens in te zetten. Sommige uitvoerders gebruiken het om – in lijn met hun groene beleid – fysieke spreekuren te vervangen en houden zelfs bij hoeveel reiskilometers ze zo besparen. Andere uitvoerders zetten het echt in ter vervanging van fysieke spreekuurdagen of ter ondersteuning van een complex proces, om bijvoorbeeld de beleggingskeuze vast te leggen.’

Henk-Jan Boerma
Productowner Klantcontact