Spring naar inhoud
Maak kennis met ons

Over TKP

Miljoenen Nederlanders vertrouwen voor hun inkomen na pensionering op hun pensioenuitvoerders. Die pensioenfondsen en -verzekeraars vertrouwen op hun beurt op ons voor een correcte administratie en heldere communicatie. Daar zijn we trots op. Iedere dag werken wij er hard aan om de pensioenuitvoering zo eenvoudig mogelijk te maken. Voor iedereen.

Organisatie

Al zo’n 30 jaar verzorgen we de pensioenuitvoering voor een groot aantal pensioenfondsen. Dat doen we met hart voor de klant, vol lef en – vooral – samen.

Strategie

Wij maken pensioen zo eenvoudig mogelijk. Voor onze klanten, hun deelnemers en werkgevers. Hoe we dat doen? Dat hebben we vastgelegd in onze strategie. Daarin staan 6 speerpunten centraal.

Expertise

Met onze tientallen jaren ervaring in pensioenuitvoering en -communicatie hebben we veel expertise in huis. Als dienstverlener en strategisch kennispartner delen wij die expertise graag met u.

Maatschappelijk betrokken

We zijn verantwoordelijk voor de financiële toekomst van miljoenen Nederlanders. Dat maakt ons extra bewust van de rol die we hebben in sector én in samenleving.

Jaarverslag 2022

In ons jaarverslag blikken we terug. En kijken we vooruit. Lees over wat we realiseerden in 2022. En hoe we pensioen eenvoudiger maakten. Ook vindt u alle financiële informatie over TKP Pensioen B.V. in het jaarverslag.