Spring naar inhoud
Mijn TKP

Samen kijken we vooruit

Advies

Duizenden Nederlanders vertrouwen op u voor hun pensioen. Die verantwoordelijkheid is mooi. Maar creëert ook vragen. Of u nu een marktanalyse of advies over een DC-regeling wil: we helpen u graag.

Onze juristen en adviseurs hebben jarenlange ervaring in de pensioensector. Ze volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Sterker nog, soms geven ze er ook richting aan. De collega’s van ons Expertisecentrum doen dat bijvoorbeeld via hun deelname aan werkgroepen en commissies van de Pensioenfederatie en andere samenwerkingsverbanden.

Omdat we als ‘multi-client’ uitvoeringsorganisatie voor veel verschillende klanten werken – opf’en, bpf’en, ppi’s – hebben we bovendien een schat aan ervaring en expertise in huis. Al die kennis en expertise vertalen we voor u naar praktisch en strategisch advies.

Actuarieel advies

U vertrouwt bij ons op meerdere experts die u graag helpen bij complexe actuariële vragen. Deze rekenwonders ondersteunen u bij het vaststellen van fondsgrondslagen of bij prognoseberekeningen.

Juridisch advies

Nieuwe wet- en regelgeving kan u veel tijd en energie kosten. Wij helpen u graag in kaart te brengen wat de impact is op uw fonds. Zo zorgt u ervoor dat u op tijd aan nieuwe regelgeving voldoet.

Strategisch communicatieadvies

Met het pensioenakkoord verandert het stelsel ingrijpend. Communicatie is een belangrijk strategisch instrument om uw positie in de pensioenmarkt te versterken. Wij helpen u met data en inzichten om uw beleid te vormen en te onderbouwen. Bovendien adviseren we u graag over strategische onderwerpen als reputatiemanagement of crisiscommunicatie.

Ons Expertisecentrum helpt u

  • U vergroot uw kennis dankzij ons multidisciplinair team
  • We hebben een actieve stem in verschillende commissies
  • En een helder overzicht van actuele ontwikkelingen

Infographic: Verrijk uw kennis, versterk uw fonds

Alle voordelen van ons Expertisecentrum voor u en uw organisatie op 1 pagina. 

Download de infographic

Meer dienstverlening