Spring naar inhoud
Mijn TKP

Samen kijken we vooruit

Advies

Duizenden Nederlanders vertrouwen op u voor hun pensioen. Die verantwoordelijkheid is mooi. Maar creëert ook vragen. Of u nu een marktanalyse wilt of advies over de DC-regeling: we helpen u graag.

Onze juristen en adviseurs hebben jarenlange ervaring in de pensioensector. Ze volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. Sterker nog, ze geven soms zelfs richting aan die ontwikkelingen – bijvoorbeeld via hun werk en inzet voor de Pensioenfederatie. Al die kennis en expertise vertalen we voor u naar praktisch en strategisch advies.

Actuarieel advies

Bij ons lopen meerdere experts rond die u graag helpen bij complexe actuariële vragen. Deze rekenwonders ondersteunen u bij het vaststellen van fondsgrondslagen of bij prognoseberekeningen.

Juridisch advies

Nieuwe wet- en regelgeving biedt kansen om te laten zien dat u uw klanten serieus neemt. Maar het kost u ook gewoon veel werk. Wij helpen u graag in kaart te brengen wat de impact is op uw fonds. Hoe u ervoor kunt zorgen dat u aan nieuwe regelgeving voldoet – en dat het tegelijk bijdraagt aan het vertrouwen dat deelnemers en andere relaties in u stellen.

Strategisch communicatieadvies

Met strategische communicatie vanuit uw fonds helpt u uw positie te verstevigen. Maakt u de juiste keuzes, dan onderstreept u uw bestaansrecht en legt u een vertrouwensbuffer aan bij uw deelnemers. En hoe groter dat vertrouwen, hoe beter uw reputatie. Wij helpen u de juiste keuzes te maken.  

Profiteer van onze expertise

In ons expertisecentrum houden we u op de hoogte van relevante pensioenontwikkelingen. Of meld u aan voor onze nieuwsbrief – zo ontvangt u regelmatig updates in uw mailbox.

Meer dienstverlening