Spring naar inhoud
Mijn TKP

Veelzijdige expertise, geworteld in de praktijk

Over het Expertisecentrum

In Nederland woedt een debat over pensioenen en de toekomst van ons stelsel. Binnen onze sector en daarbuiten. In die turbulentie bieden wij u duiding en meer inzicht in de impact die de ontwikkelingen op uw fonds of organisatie kunnen hebben. Ook praten en denken wij mee over die ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor de sector. Zo zetten wij ons in voor eenvoudige pensioenuitvoering.

Wij verzorgen al decennia de pensioenuitvoering en -communicatie van tientallen fondsen. Met onze opgebouwde expertise versterken wij als strategisch kennispartner de positie van uw fonds of organisatie. In ons Expertisecentrum worden vraagstukken door verschillende experts – en daardoor vanuit meerdere invalshoeken – bekeken. Zo weet u zeker dat alle relevante experts meegedacht hebben.

Delen en duiden

Onze kennis delen we met u in whitepapers, nieuwsbrieven, seminars en 1-op-1 gesprekken. Via de werkgroepen en commissies van onder meer de Pensioenfederatie dragen wij bij aan het vergroten van de kennis in onze sector. En vergroten wij, op onze beurt, de eigen expertise. We leren van elkaar en kunnen daardoor ontwikkelingen beter voor u duiden.

Wat wij aan nieuws en ontwikkelingen horen, delen we met u. En wat u teruggeeft aan ons, brengen we weer in die werkgroepen en commissies in. Daarnaast bieden deze werkverbanden ons de gelegenheid om mee te praten en te denken, en zo het belang van eenvoud in pensioenuitvoering en -communicatie te bepleiten.

Infographic: Verrijk uw kennis, versterk uw fonds

Alle voordelen van ons Expertisecentrum voor u en uw fonds overzichtelijk op 1 pagina. 

Download de infographic

Meer weten?

Neem contact met ons op via