Spring naar inhoud
Mijn TKP

Even alle aandacht

Toekomst van pensioen: Webinar Pensioencommunicatie die mensen in beweging brengt

Datum
Doelgroep
Bestuurders, communicatiemanagers, adviseurs
Locatie
ols.nl/tkppensioen

‘Iets doen met m’n pensioen’, bungelt bij veel mensen onderaan de to-do-list. Ten onrechte. Want pensioen is onmisbaar voor een financieel gezonde toekomst. In de nieuwe Wet toekomst pensioenen komt er niet voor niets een open norm voor het activeren van deelnemers. Om mensen in beweging te krijgen voor hun pensioen, is activerende pensioencommunicatie de sleutel. En daar zorgen wij voor met onze specifieke aanpak op basis van inzichten en jarenlange ervaring. Volg ons webinar, dan hoort u er alles over.

Activerende pensioencommunicatie

Pensioen staat vaak laag op de prioriteitenlijst. En dat terwijl het onmisbaar is voor een financieel gezonde toekomst. Nu dienstverbanden flexibeler worden en het pensioen meer meebeweegt met de economie, moeten deelnemers bovendien zélf op tijd uitzoeken of hun inkomen later wel genoeg is. Dat vraagt om pensioencommunicatie die aanzet tot actie en die deelnemers zelfredzamer maakt. Met onze beproefde communicatieaanpak die bestaat uit activeren, beleven en converteren, brengen we mensen in beweging.

We nemen u mee

Tijdens het webinar praten onze experts u bij over onze aanpak voor pensioencommunicatie. U ontdekt hoe we deelnemers activeren en hoe we dat voor u meetbaar en controleerbaar houden. En hoe de rol van de communicatieprofessional verandert, waarbij data en content een steeds belangrijkere plaats innemen.

Sprekers

Catharien Hamerslag

Catharien is senior consultant pensioencommunicatie en vertelt hoe we een activerende en meetbare communicatiestrategie inrichten

Elske de Boer

Elske is senior contentspecialist en vertelt hoe we complexe informatie naar klantgerichte content vertalen

Bram Schreuder

Bram is online data-analist en laat zien hoe data ons helpen de juiste communicatie op het juiste moment in te zetten


Alvast meer lezen?

Whitepaper Even alle aandacht

Lees in deze whitepaper:

  • Hoe je via communicatie mensen activeert
  • Welke methode we daarvoor gebruiken
  • Hoe we dat meetbaar maken
  • Wat u daaraan heeft
     
Download de whitepaper

Meer weten?

Neem contact met ons op via