Spring naar inhoud
Mijn TKP

Pensioenfonds Meubel kiest voor TKP

Per 1 januari 2021 verwelkomen we een nieuwe klant bij TKP. Pensioenfonds Meubel en TKP hebben dit gezamenlijk vastgelegd in een intentieovereenkomst en deze samenwerking zal de komende tijd worden bekrachtigd in een meerjarige overeenkomst.

Groeiambities

Pensioenfonds Meubel is een bedrijfstakpensioenfonds voor vier branches: de meubelbranche, tentoonstellingsbouw, orgelbouw en houthandel. Het fonds verzorgt de pensioenen voor 131.357 deelnemers en belegt voor hen op dit moment zo’n drie miljard euro. Het fonds heeft duidelijke groeiambities en zocht naar aanleiding van een voorgenomen migratie naar een nieuw doelplatform, naar een partij die beter past bij de strategische ambities op het terrein van consolidatie. TKP kan als grote uitvoerder die ondersteuning goed bieden en is een uitvoerder die samen met Meubel de uitdaging wil aangaan de toekomstontwikkelingen tegemoet te treden.

Zowel qua omvang – een middelgroot pensioenfonds – als qua inhoudelijke koers sluit het fonds goed aan bij de strategie en ambities van TKP. We kijken er dan ook naar uit om vanaf 1 januari 2021 gezamenlijk op te trekken in de ambities die pensioenfonds Meubel heeft.