Spring naar inhoud
Mijn TKP

Betrouwbaar ecosysteem

Partners

Wij zijn het trotse onderdeel van een ecosysteem aan financiële instellingen. Alleen samen kun je de beste dienstverlening aan je klanten bieden, vinden wij. En daarom werken we samen met diverse partners.

Aegon

Aegon Groep is een wereldwijd opererende financieel dienstverlener. Zij bieden klanten levens-, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen, hypotheken en bank-, spaar- en beleggingsproducten. Wij zijn als zelfstandige businessunit een dochteronderneming van Aegon Nederland, onderdeel van de Aegon Groep.

Aegon Asset Management

Aegon Asset Management beheert het vermogen van duizenden klanten wereldwijd en adviseert als fiduciair manager voor institutionele beleggers. Het Aegon Asset Management fiduciary services team heeft diepe wortels in de pensioensector. Vanuit de locatie in Groningen werkt Aegon Asset Management nauw samen met TKP.

Stap Algemeen Pensioenfonds

Dit eerste algemene pensioenfonds (apf) van Nederland is een antwoord op de vraag om modernisering van het pensioenstelsel. Zo biedt het werkgevers en werknemers de voordelen van een collectief pensioen, zonder dat ze daar zelf een fonds voor op te hoeven richten. Stap is een initiatief van TKP en Aegon Nederland.

05a04768-3b62-56cc-bd5e-b47899fd7965