Spring naar inhoud
Mijn TKP

Betrouwbaar ecosysteem

Partners

Wij zijn het trotse onderdeel van een ecosysteem aan financiële instellingen. Alleen samen kun je de beste dienstverlening aan je klanten bieden, vinden wij. En daarom werken we samen met diverse partners.

Aegon

Aegon Groep is een wereldwijd opererende financieel dienstverlener. Zij bieden klanten levens-, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen, hypotheken en bank-, spaar- en beleggingsproducten. Wij zijn als zelfstandige businessunit een dochteronderneming van Aegon Nederland, onderdeel van de Aegon Groep.

Stap Algemeen Pensioenfonds

Dit eerste algemene pensioenfonds (apf) van Nederland is een antwoord op de vraag om modernisering van het pensioenstelsel. Zo biedt het werkgevers en werknemers de voordelen van een collectief pensioen, zonder dat ze daar zelf een fonds voor op te hoeven richten. Stap is een initiatief van TKP en Aegon Nederland.

05a04768-3b62-56cc-bd5e-b47899fd7965

TKP Investments

Tot zo’n 10 jaar terug waren wij nog één bedrijf. Nu zijn we nog altijd goede buren. TKP Investments beheert het vermogen van hun klanten en adviseert als fiduciair manager voor institutionele beleggers. TKP Investments is een handelsnaam van Aegon Investment Management B.V.

2ac03e3c-068b-5edf-9cee-d48e1cba9e6d